Zomertennistoernooi Sportclub Klarenbeek

Net als in 2013 en 2014 organiseren we deze zomer een tennistoernooi in de zomermaanden voor de Klarenbekers die (nog) geen lid zijn of net lid zijn van onze tennisvereniging. Het toernooi is met name bedoeld voor de leden van Sportclub Klarenbeek waarvan hun sport in de zomermaanden stilligt (voetbal, handbal, volleybal).

Het zomertennistoernooi heeft meerdere doelstellingen.
Enerzijds om mensen kennis laten maken met tennis, om nieuwe leden te werven voor de tennisvereniging en om extra inkomsten te genereren voor de tennisvereniging. En anderzijds om mensen te stimuleren om in de zomermaanden te blijven sporten.

Het toernooi wordt gespeeld in de maanden juni en juli en de deelnemers hebben de keuze om ook in de maand augustus vrij te blijven spelen. Lid worden kan uiteraard ook. Er wordt gespeeld op de kunstgrasbanen op de maandag-, donderdag- en vrijdagavond en de zaterdagmorgen. Met 13 vrouwenteams en 12 herenteams zijn er wederom meer deelnemers dan het jaar ervoor, vorig jaar waren er 45 deelnemers, dit jaar zijn dat er dus 50, een geweldig aantal! Meer informatie is te vinden op toernooi.nl bij De Zweepslag onder de naam ‘Zomertennistoernooi’ of klik hier. Je kunt ook de wedstrijden en uitslagen hier bekijken…

Kom gerust eens kijken en maak de deelnemers enthousiast voor het tennisspel èn voor onze gezellige vereniging.

Met vriendelijke tennisgroet, Margot van der Velden

Foto voor persbericht 2015

DSC01007

Share