Zomertennistoernooi Klarenbeek 2023

Zomers tennistoernooi voor (nog)(niet)-tennissers!

Ook dit jaar organiseert TV de Zweepslag weer het zomertennistoernooi. Dit toernooi, speciaal bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te tennissen, maar dit normaal niet zo vaak doet. 

Het toernooi wordt gehouden in de maanden juni, juli en augustus. Het is een toernooi waarbij elk team (dubbelspel) ongeveer zeven tot acht avonden een aantal wedstrijden speelt van 40 minuten.

Er wordt met name op de donderdag- en vrijdagavond gespeeld en dan is ook de bar en het terras geopend! De maandagavond is uitwijkavond, als niet alle wedstrijden ingepland kunnen worden. Je hebt de mogelijkheid een aantal avonden te blokken, als je verhinderd bent. Wel dien je minimaal 7 avonden samen beschikbaar te zijn.

Dit jaar wordt er ook een enkelcompetitie gespeeld. Het is mogelijk om deel te nemen aan zowel de enkel als de dubbelcompetitie. Deze competitie zal voornamelijk bedoeld zijn voor tennissers die al enigszins gevorderd zijn. 

Iedereen dient zelf voor geschikte schoenen (zonder grof profiel) en een tennisracket te zorgen. De kosten bedragen €15,- voor leden, €30,- voor niet-leden om mee te doen aan het toernooi. Op vrijdag 1 september is de prijsuitreiking en wordt het toernooi afgesloten met een gezellige feestavond!

Betaal je €15,- extra, dan kun je in de maanden juni, juli en augustus vrij gebruik maken van de tennisbanen (volgens de binnen de club geldende regels). Geef dit dan aan tijdens je inschrijving! Je ontvangt dan ook een sleutel van het park. Hiervoor betaal je € 5,- borg. 

Voor inschrijving voor het zomertennistoernooi klik hier


De niveaus zijn als volgt:
Niveau 1: Gevorderd
Niveau 2: Gemiddeld
Niveau 3: Beginners

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roy Zweverink via 06-30 72 33 85 of roy_zweverink@hotmail.com.

Inschrijven tot 15 mei 2023

Afbeelding met tekst, Lettertype, schermopname, visitekaartje

Automatisch gegenereerde beschrijving

Share