Vanuit het bestuur…

Bestuurswijziging
Jacob is om persoonlijke redenen met zijn vrijwilligerswerk voor de vereniging gestopt. Wij vinden het uiteraard jammer maar respecteren zijn keuze.

Onderhoud park
Op zaterdag 7 april is er hard gewerkt om het park klaar te maken voor een nieuw seizoen en sinds vorige week zijn ook de gravelbanen weer bespeelbaar. Ook is het slot op het toegangshek vervangen. Als je nog geen nieuwe sleutel hebt, neem dan even contact op met Rob Odinot.

Sponsoring
Op de algemene ledenvergadering heeft John toegelicht hoe we nieuwe sponsors voor de vereniging zouden kunnen werven. We zijn blij om te merken dat het onderwerp sponsoring leeft onder de leden. Wil je meer weten over de mogelijkheden om sponsors te werven voor onze vereniging of wil je een bepaald bedrijf actief gaan benaderen; neem even contact op met John Ruisch.

Oost-West toernooi
Op zaterdag 7 juli vindt het gezellig Oost-West toernooi plaats. Het begint om 15.00 uur en wordt afgesloten met een barbecue. Een inschrijflijst hangt in het clubhuis.

Bardienst
De omzet van de bar is erg belangrijk voor de inkomsten van de club. En daarvoor hebben we bardienst nodig. Als eerste voor het zomertennistoernooi voor de sporters van SportClub Klarenbeek en natuurlijk ook voor ons Open Toernooi in week 34 en de Clubkampioenschappen in september. Voor het zomertennistoernooi zoeken we bardienst op de donderdag- en vrijdagavonden in juni, juli en begin augustus. Zet je in voor onze vereniging en meld je aan Rob Odinot (06-52841702).

Voor het Open toernooi zoeken we bardienst in week 34. Meld je hiervoor aan bij Frans ten Tije (06-23759967).

Informatie voor nieuwe leden
Naast informatie op de website hebben we ook informatiesetjes in het clubhuis (onder de tv) gelegd. Een setje bestaat uit algemene informatie over onze vereniging, een inschrijfformulier en informatie over de mogelijkheden om tennisles te nemen. Mocht je dus iemand kennen die interesse heeft om te komen tennissen of nieuwe bewoners in jouw buurt hebben gekregen; neem dan eens zo’n setje voor ze mee.

Competitie
De competitie is alweer een paar weken aan de gang. Onze vereniging doet mee met een damesteam op de zaterdag en een herenteam op de zondag. Kom eens kijken en ze aanmoedigen. De dames spelen thuis op 12 mei en 2 juni, vanaf 10.00 en de heren op 27 mei en 3 juni, ook vanaf 10.00.

Share