Vanuit het bestuur…

Bardienst Landentennis
Peter van Heerwaarden en Jan Kwakkel gaan dit jaar het Landentennis 2018 organiseren. We vinden het super dat zij dit oppakken. Zij hebben aangegeven de wedstrijden te gaan organiseren maar niet de bardienst te gaan doen/organiseren. We zoeken dan ook bardienst vrijwilligers voor de volgende data:

Donderdag 18/10
Donderdag 25/10
Donderdag 1/11
Donderdag 8/11
Donderdag 22/11
Donderdag 29/11
Donderdag 6/12
Donderdag 13/12

Het is vanaf 19.00 tot 23.00 uur. Ook als je zelf meedoet met het Landentennis kun je je opgeven!
Je kunt je opgeven bij Rob Odinot: Telefoon: 06-52841702 of stuur een mailtje door hier te klikken.

Uitbreiding bestuur
Met ingang van 1 oktober is het bestuur uitgebreid met Dinie Berenschot. Zij vertegenwoordigt de Toernooicommissie in het bestuur. Dit was de rol die Peter van Heerwaarden in het verleden had. We zijn blij dat ze deze taak op wil pakken. Dinie en Marjan ten Hove gaan beiden dit najaar de trainingen VCL (Verenigings Competitie Leider) en VTL (Verenigings Toernooi Leider) volgen bij de KNLTB. We zijn blij dat het bestuur met de komst van Dinie nu weer een oneven aantal heeft.

Klarenbeek Open 2019
In de bestuursvergadering van 2 oktober 2018 hebben we alvast vooruit gekeken naar ons Open Toernooi van 2019. Dit omdat een aantal mensen heeft aangegeven te stoppen met hun vrijwilligerswerk hiervoor. We hebben de hoofdtaken van dit voor de club zo belangrijke toernooi besproken en zien het positief tegemoet dus het gaat door! Echter, kunnen we nog steeds op verschillende gebieden vrijwilligers gebruiken. Denk hierbij bijv. aan schoonmaken, ondersteuning in de keuken, bardienst etc. Wil je je steentje bijdragen: meld je aan bij Margot van der Velden door hier te klikken. En geef hierbij ook aan wat voor soort vrijwilligerswerk je wil doen.

Share