Uit de bestuursvergadering van 9 juni 2016

We maken ons zorgen om het aantal leden dat vrijwilligerswerk doet voor onze vereniging. We zien dat een steeds kleiner wordende groep steeds meer moet doen. Een voorbeeld hiervan is het zomertennistoernooi voor leden van S.C. Klarenbeek.
Een leuk toernooi met ca. 50 deelnemers dat een mooie bijdrage levert aan onze financiële positie en wellicht ook nieuwe leden oplevert. Helaas is het problematisch om de bardienst rond te krijgen. Lijkt het je leuk om in juni of juli een keer bardienst te draaien bij dit toernooi, neem dan even contact op met Jacob Veneman op 06-83252472.

En in het verlengde hiervan: we hebben geconstateerd dat slechts een beperkt aantal leden zijn of haar pasje heeft opgehaald, wellicht ook omdat afhangen bijna nooit nodig is. Hierdoor hebben we ook weinig mensen kunnen inplannen voor vrijwilligerswerk. Daarnaast constateren we dat er geregeld mensen tennissen die geen lid zijn van onze vereniging. We overwegen dan ook om het park toegankelijk te maken m.b.v. je KNLTB-pasje. Dan ondervangen we beide punten.

Als iedereen iets doet kunnen we onze mooie vereniging in stand houden!

Share