Tropische Oost West 2015…

Toen Jan v.d. Wal enige jaren geleden bij het Oost-West toernooi riep dat het onmenselijk was om met deze temperatuur ( 28 graden ) te gaan tennissen had hij er geen idee van dat het in 2015 nog 10 graden warmer was.

Maar de altijd vriendelijke, meedenkende en begripvolle toernooileiding had een heuse verassing in petto: EEN ZWEMBAD cq TERRASREINIGER. Dat het met het programmeren iets verkeerd is gelopen en de terrasreiniger 24 uur eerder begon te werken dan dat de bedoeling was is een vervelend incidentje.

We begonnen zaterdag om 3 uur met de eerste aangepaste partijtjes. Er waren er enkele bij die het dermate heet hadden dat ze het tennis aan zich voorbij lieten gaan. Ook waren er mensen die wel kwamen maar zeiden dat ze ‘geblesseerd’ waren. Na de eerste partijtjes zagen we de eerste dames al in bikini over het terras dartelen op weg naar het zwembad voor de broodnodige afkoeling. Ook werd er met grote waterspuiten driftig naar de tennissers gespoten.

Na de BBQ met door Koos klaargemaakte heerlijke salades en de nodige drankjes begonnen we aan de prijsuitreiking. Koen was in punten 2e geworden ware het niet dat hij geen BBP’s ( bikini bonus punten ) had. Die kon hij verdienen door in bikini in het zwembad te springen maar dat weigerde hij. Er waren al enkele dames die hun bikini wel even wilden uitlenen aan Koen maar helaas…

Om 9 uur ging de terrasreiniger weer aan en kon het zwembad opgeruimd worden en na nog ‘enkele’ drankjes gedronken te hebben toog iedereen moe maar voldaan huiswaarts.

Verder wil de toernooileiding iedereen bedanken die de volgende ochtend ondanks een duf hoofd mee heeft helpen opruimen.

Met vriendelijke tennisgroet, Rob Odinot

Share