Tennisseizoen gaat weer van start!

Het park ziet er weer fantastisch uit, de pasjes zijn (bijna 😉 ) allemaal opgehaald, de bloembakken zijn weer gevuld, het terras met parasol staat paraat voor het komende mooie weer cq tennisseizoen en de gravelbanen zijn weer bespeelbaar. Er is veel werk verricht om er weer een prima gravelbaan van te maken, Bobby en Gerrit Veenhuizen, Stufken en Wim Harmelink hebben dat weer prima gedaan. Het is dan ook de bedoeling dat we de banen goed onderhouden, en dit kan vooral in de eerste weken door veel aandacht aan het slepen te besteden. Dit is in ieders belang. Let op goed schoeisel, te grof profiel kan veel schade aanrichten. Ook is laatst bij het groot onderhoud de kunstgrasmat verzorgd en ligt er weer top bij!

Binnenkort gaan we weer aan de slag met het opstarten van het Zomertennistoernooi voor de leden van S.C. Klarenbeek. Dit zal plaatsvinden in juni en juli. Informatie hierover volgt dus houd de site in de gaten…

Een hele klus voor de vele vrijwilligers, kijk hieronder voor de foto’s. Veel dank voor jullie inzet en veel tennisplezier!

Met tennisgroet,
De onderhoud-commissie

Share