Oost West …

Het is weer bijna zover. HET Wimbledon der lage landen het ‘OOST-WEST TOERNOOI’ gaat weer van start op 4 juli. Met een aantal mensen zijn we nog in onderhandeling maar een aantal wereldtoppers zijn inmiddels gecontracteerd. Om te beginnen de winnares van afgelopen jaar: Margot van der Velden. En wat te denken van servicekanon Bas Willemsen en verder Jan van de Wal met zijn onnavolgbare 4-1 service ( 4 keer opgooien 1 keer slaan). En verder nog oud winnaar Henk Bisseling die dit toernooi jarenlang niet in zijn drukke (tennis)schema kon inpassen maar nu toch gezwicht is voor het grote geld en zich ook heeft aangemeld.

De toernooidirectie heeft verder besloten om een aantal wildcards ter beschikking te stellen zodat het gewone volk ook een keer kan meespelen met deze toppers. Om een wildcard te bemachtigen dien je je wel aan te melden middels het formulier in het clubhuis of een mailtje te sturen naar Rob Odinot.

De kosten voor dit festijn bedragen € 12,- per persoon.

Hiervoor krijgt men een dag mooi weer, een hoop gezelligheid en een voortreffelijke BBQ met salades van chef-kok van der Maarel.

Met vriendelijke tennisgroet, Rob Odinot

Share