Mix team 2032

Elk jaar na de voorjaarscompetitie nemen wij ons weer voor om volgend jaar echt eerder te beginnen met trainen. En toch is het dan weer ineens april. Hoogtestage weer niet van gekomen, alleen Jeroen en Elsbeth zijn op skivakantie geweest. Lotte en Linda hebben ook zeker 1 keer samen getraind, op 7 januari, toen de goede voornemens er nog waren.

Wij maken bij de tegenstanders altijd veel indruk met Ramón, niet alleen door zijn speelsterkte maar vooral door zijn achternaam. Elke wedstrijd vertelden we de tegenstanders dat we hem hebben gekocht en laten invliegen uit Spanje (een beetje hetzelfde als elke week zeggen dat je ooit 3 bent geweest). Dit jaar moesten we Ramón helaas missen door een kapotte knie. Dat gaf wel weer ander jong talent de kans om zich verder te ontwikkelen. Bedankt Martijn, Jan en Aart voor jullie inzet, ook in de derde helft! Gelukkig hadden we nog een andere buitenlandse troef om indruk mee te maken, herr von Herrwaarden, toch voor 4 wedstrijden ingevlogen vanuit Hamburg.

Dit jaar bestond onze poule maar uit 7 teams, we moesten uit naar Wapenveld, Wezep (niet te verwarren met Wesepe) en Elburg en kregen de Sprenkelaar, de Maten en Epe op bezoek. Eerste wedstrijd vol goede moed naar Wapenveld! En met de moed in de schoenen en 1 punt op zak weer naar huis. Derde helft wel gewonnen maar dat was dan ook het makkelijkste deel. Daarna kwam de Sprenkelaar bij ons in Klarenbeek. Hiervan herinneren we ons weinig 😉 Toen kwam de opleving! Twee keer gewonnen met 3-2. Wel voor het eerst een gelijkspel in de derde helft, maar deze punten delen wij graag met TV de Maten. Daarna nog tegen en met de wind gespeeld in Elburg, we hadden wellicht ook een muntje op kunnen gooien. De laatste wedstrijd tegen Epe was vooral gezellig 😉 Omdat wij de laatste wedstrijddag vrij waren was de laatste speeldag al op 16 mei, we begonnen net een beetje op te warmen. Lijkt ons niet nodig om te vermelden op welke plaats we zijn geëindigd, meedoen is belangrijker dan winnen toch?

Helaas was dit ook het laatste seizoen voor dit team in deze samenstelling. Wel heeft de helft van ons team al gezorgd voor een mix team in 2032, alvast succes Rosalie, Boaz, Xavi, Mats en Eva!

Met vriendelijke tennisgroet, Linda Zwikker

Share