Landenwedstrijden 2021

Binnenkort willen we weer van start gaan met de Landenwedstrijden. Met de huidige corona-maatregelen is het allemaal goed te regelen (toiletten, kleedkamers en afhalen aan de bar vrij toegankelijk, wil je binnen in de kantine zitten laat dan even je QR-code checken door de bardienstmedewerker). We willen van start gaan ca. 21 oktober 2021. Afhankelijk van de belangstelling en het weer spelen we ca. 8 donderdagavonden. De periode is niet echt bepalend, we kunnen spelen tot aan het voorjaar 2022.

We spelen, zover als mogelijk, op de donderdagavonden op de beschikbare banen.

Totaal hebben we meerdere landen, elk land heeft 3 koppels. In iedere speelronde spelen 2 landen tegen elkaar op de beschikbare banen tegen gelijkwaardige ploegen van het andere land. De koppels verschillen per speelronde. We hebben een dubbel-heren, een dubbel-dames en een gemengd koppel. Als land speel je 4 of 5 keer op de donderdagavond.

Speeltijden, zoals aangegeven in de nader op te stellen schema’s en met een begin- en eindsignaal. Is de bal in het spel bij het eindsignaal dan mag het punt worden afgespeeld. We spelen een vol uur met begin- en eindsignaal.

  • 1e ronde 19:15 uur;
  • 2e ronde 20:30 uur.

Voor de puntentelling tellen we de gamestanden (dus géén sets, gewoon doortellen) en de einduitslagen van de 3 gespeelde wedstrijden worden in het schema geplaatst. Voor gewonnen wedstrijden krijg je 2 punten en bij gelijke game-stand krijgen beide landen 1 punt.

Ben je een keer verhinderd, géén probleem. Geef dit tijdig door en een vervanger wordt geregeld.

We hebben geen captains:

  • bij een verhindering meld je je vroegtijdig af bij de organisatie, je hoeft zelf niet voor een vervanger te zorgen, dit wordt dan geregeld;
  • de uitslagen van de 3 gespeelde wedstrijden geef één speler van het land door aan de organisatie;
  • als er bij slecht weer niet gespeeld kan worden krijg je een app-bericht, uiterlijk vóór 17:00 uur op de betreffende speeldag. De niet gespeelde speeldag wordt na de laatst geplande speeldag ingepland;
  • de standen en speelschema’s worden regelmatig middels een mailbericht bekend gemaakt.

Elk land zorgt één of twee keer (voor alle spelende landen op deze avond) voor het verzorgen van de bardienst, afhandeling van de kas en schoon achterlaten van het clubhuis.

Bij de 1e wedstrijd wordt per speler/speelster € 4,00 betaald. Dit voor nieuwe ballen en een aardigheidje voor de winnaars bij de afsluiting na de laatst gespeelde wedstrijden.

Wil je mee doen, meld je dan aan via toernooi.nl (De Zweepslag, landenwedstrijden), een mailbericht naar zweepslag.peter@gmail.com of een appbericht (06-51313617).
Meld je zo spoedig mogelijk aan, de aanmelding sluit op uiterlijk op 15 oktober 2021.

De organisatie.

Share