Landenwedstrijden 2020

Binnenkort hadden we weer van start willen gaan met de Landenwedstrijden. Echter met alle te treffen coronamaatregelen (en nog te verwachten maatregelen) willen we het even aanzien hoe het gaat verlopen. Dat we gaan spelen, daar gaan we ons best voor doen, alleen weten we nog niet hoe en wanneer. Bepalend zijn de te treffen maat­regelen en beschikbare banen. De periode is niet echt bepalend, we kunnen spelen tot aan het voorjaar 2021.

We spelen, zover als mogelijk, op de donderdagavonden op de beschikbare banen.

Totaal hebben we meerdere landen, elk land heeft 3 koppels. In iedere speelronde spelen 2 landen tegen elkaar op de beschikbare banen tegen gelijkwaardige ploegen van het andere land. De koppels verschillen per speelronde. We hebben een dubbel-heren, een dubbel-dames en een gemengd koppel.

Speeltijden, zoals aangegeven in het schema’s en met een begin- en eindsignaal. Is de bal in het spel bij het eindsignaal dan mag het punt worden afgespeeld. We spelen een vol uur met begin- en eindsignaal.

  • 1e ronde 19:15 uur;
  • 2e ronde 20:30 uur.

Voor de puntentelling tellen we gamestanden (dus géén sets) en de 3 einduitslagen worden in het schema geplaatst. Voor gewonnen wedstrijden krijg je 2 punten en bij gelijke game-stand krijgen beide landen 1 punt. In de puntenlijst wordt het saldo van 3 gamestanden vermeld.

Ben je een keer verhinderd, géén probleem. Geef dit tijdig door en een vervanger wordt  geregeld.

We hebben geen captains:

  • bij een verhindering meld je je vroegtijdig af bij de organisatie, je hoeft zelf niet voor een vervanger te zorgen, dit wordt dan geregeld;
  • de uitslagen van de gespeelde wedstrijden geef één speler van het land door aan de organisatie;
  • als erbij slecht weer niet gespeeld kan worden krijg je een app-bericht, uiterlijk vóór 17:00 uur op de betreffende speeldag. De niet gespeelde speeldag wordt na de laatst geplande speeldag ingepland;
  • de standen en speelschema’s worden regelmatig middels een mailbericht bekend gemaakt.

Elk land zorgt één of twee keer (voor alle spelende landen op deze avond) voor het verzorgen van de bardienst, afhandeling van de kas en schoon achter laten van het clubhuis.

Bij de 1e wedstrijd wordt per speler/speelster € 4,00 betaald. Dit voor nieuwe ballen en een aardigheidje voor de winnaars bij de afsluiting na de laatst gespeelde wedstrijden.

Heb je je nog niet aangemeld, gauw doen. Even een mailbericht (zweepslag.peter@gmail.com of een appbericht (06-51313617).

De organisatie.

Share