Landentennis 2018

De winnaars zijn bekend, je kunt ook op toernooi.nl kijken voor de details:

Extra aanvulling 5 december:

Beste deelnemers van de landenwedstrijden,

Donderdag 13 december 2018 is de laatste speelronde van de landenwedstrijden. Deze avond hebben we slechts 1 ronde en zullen, bij gebruik van 3 banen, om ca. 20.15 uur uitgespeeld zijn.

Dit willen wij met jullie allen, onder genot van een hapje en een drankje, op passende wijze afsluiten. We zullen de resultaten doornemen en de prijzen uitreiken en nog even nazitten en denken: “had ik maar …..…..…… of als ik die laatste bal niet had verknalt dan ……………………….

Dus nogmaals, alle deelnemers en invallers van de landenwedstrijden kom donderdag 13 december a.s. naar ons clubhuis voor een gezellige afsluiting.

Groeten,
Jan en Peter.

 

Extra aanvulling 11 oktober:

Beste tennisvrienden,
Binnenkort gaan we weer van start met de landenwedstrijden. Totaal hebben we 42 leden op de lijst staan. Helaas hebben we enkele leden op de reservelijst moeten plaatsen in verband met de maximaal te spelen wedstrijden en de praktisch te maken indeling. We spelen op acht donderdagavonden op drie banen. De te spelen wedstrijden op de kunstgras banen worden in de schema’s aangegeven (groen vlak), wisselen is niet mogelijk.

Speeldatums:
– Oktober 18 – 25;
– November 1 – 8 – 15 – 22 – 29;
– December 6 – met een aanvulling van eventueel uitgestelde wedstrijden.

Speeltijden, zoals aangegeven in de schema’s en met een begin- en eindsignaal. Is de bal in het spel bij het eindsignaal dan mag de punt worden afgespeeld.
– 1e ronde 19:00 uur;
– 2e ronde 20:15 uur.

Totaal hebben 6 landen, elk land met 3 ploegen. In iedere speelronde spelen 2 landen tegen elkaar op de drie banen tegen de gelijkwaardige ploegen, t.w. ploeg 1, 2 of 3. Elk land heeft een captain. Bij een verhindering meld je je af bij de captain.

Landen, aanvoerders en telefoonnummers:
– Frankrijk Wim Uding 06 – 42 72 40 62
– Spanje Leo Slijkhuis 06 – 11 77 17 29
– Duitsland Anneke Pauw 06 – 28 91 93 19
– Portugal Wim Harmelink 06 – 23 79 86 41
– Italië Irma Groot Koerkamp 06 – 22 13 65 75
– Griekenland Sikke Groen 055 – 5 41 65 85

De aanvoerders
– geven de uitslagen van de gespeelde door aan Jan of Peter;
– geven de verhinderingen van hun “landgenoten” door aan Jan of Peter, Jan en Peter zorgen voor de vervangers;
– krijgen van Jan of Peter door als erbij slecht weer niet gespeeld kan worden, uiterlijk om 17:00 uur, en zij geven dit door aan hun “landgenoten”;
– overleggen onderling wie wat regelt voor hapjes op de speelavond.

Graag bij de 1e wedstrijd per speler/speelster € 5,00 betalen. Dit voor nieuwe ballen en wat lekkers en/of leuks voor bij afsluiting na de laatst gespeelde wedstrijden. Streefdatum afsluiting 6 december 2018. Ook via toernooi.nl worden gegevens doorgegeven en zijn indelingen en resultaten te zien.

Veel succes en speelplezier,
Jan en Peter.

P.S.: Om een bardienst te regelen op deze avonden schijnt erg lastig en moeilijk te zijn. Laten we dit met elkaar oppakken, zorgen dat de centen binnenkomen en het clubhuis weer schoon en netjes wordt achtergelaten.

Bericht van 1 oktober:

Ook dit jaar wordt er weer Landentennis georganiseerd, op de donderdagavonden in de wintermaanden. Dit is een onderling toernooi waar gezelligheid voorop staat. Ook voor nieuwe leden is het een leuk toernooi om mensen te leren kennen!

Het start op donderdag 18 oktober.

Je kunt je individueel inschrijven. De teams worden daarna ingedeeld door de organisatie. Je kunt je op Toernooi.nl inschrijven via deze link of via een lijst die in het clubhuis hangt of via Peter van Heerwaarden.

We rekenen op jullie enthousiaste deelname!

Share