Het fanatieke herenteam

Nadat 2 herenteams zich hadden teruggetrokken voor dit seizoen hebben we toch nog een nieuw en fanatiek 😉 herenteam op de been kunnen krijgen. De basis van dit team is Captain Harry Zomer, Richard Veenstra, John Kwakkel en Conrad Pauw.

Onze eerste wedstrijd was tegen de Haarlese T.C. We kenden deze tegenstander niet en gingen vol goede moed richting Haarle. Met 2 sterinvallers (Wyno en Frank) wonnen we achteraf vrij gemakkelijk met 5-1 en de eerste punten waren binnen inclusief een prima bal gehakt die we daar kregen.

De tweede wedstrijd was een thuiswedstrijd tegen de T.C. Heeten, helaas kon Conrad deze wedstrijd niet spelen i.v.m. een spierblessure (massage van Anneke heeft niet geholpen). Ook deze wedstrijd werd gewonnen, weer met 2 sterinvallers (Wyno en Rijk), ditmaal met 4-2 en speciale dank aan Rijk voor de dubbele punt…

Met deze 2 overwinningen stonden we in de kop van de ranglijst wat een immense druk met zich meebracht, we wonnen hierna nog eenmaal maar daarna volgden een gelijk spel en twee nederlagen. Tegen de koploper en eerste speler (5,4tje) van VTP Vorden heeft Richard onze tennis-eer hoog gehouden. In een zinderende 3 setter (7-6/6-7/7-6) kon Richard met een opgeheven hoofd naar huis, maar wel met een gesneuveld racket… In het begin lag trouwens de druk bij onze captain tegen deze koplopers maar die was snel verdwenen na een bezoekje van het toilet.

VTP Vorden werd in onze afdeling kampioen en wij zijn op een mooie 4e plek geëindigd! Het was een kort maar leuk seizoen met allemaal gezellige en sportieve tegenstanders waar we na afloop goed mee konden borrelen.

We willen de heren invallers nog even hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Frank Tempels, Rijk Pater, Wyno Harmelink, Coen van Brink en Gerrit Veenhuizen.

Als laatste nog een woord van dank aan de dames die ons en de tegenstanders tijdens dit seizoen bij de thuiswedstrijden prima verzorgd hebben: Anneke, Christa en Sonja, dames, bedankt ook voor die andere ondersteuning!!!

Wij gaan volgend seizoen zeker door en met wat training en misschien een versterking willen we gaan voor het kampioenschap!

Harry, Richard, John & Conrad

Met vriendelijke tennisgroet, Harry Zomer

Share