Coolen Klarenbeek Open 2015

Een nieuwe naam, een nieuwe website, maar het toernooi is natuurlijk als vanouds gezellig…
Wij zijn echt heel erg blij met onze nieuwe hoofdsponsor: Automobielbedrijf Coolen en natuurlijk met onze geheel vernieuwde website. Op de website kun je nu dus nog nagenieten van de foto’s van 2014 (dank aan Conrad Pauw).

Voor ons tweetjes is het al weer 5 jaar geleden dat we gevraagd werden om deel te nemen aan de organisatie van de Klarenbeek Open en sindsdien schrijven we trouw deze vooraankondiging. Natuurlijk doen we ook mee met het toernooi.

De Coolen Klarenbeek Open is tennissen, uitermate goed eten (dus blijf lekker zitten als je meedoet met het 55+ toernooi en eet samen met je partner een uitstekende maaltijd voor weinig of kom wat vroeger als je meedoet met het 40+ toernooi en laat het eten even zakken voor je de baan op gaat), natuurlijk belachelijk mooie prijzen (woensdag-, vrijdag- en zondagavond – je kan merken dat de crisis enigszins voorbij is) bij het Rad van Fortuin. Op die avonden natuurlijk muziek waar je alleen maar van kan dromen (vrijdagavond live Ladies First in nieuwe beresterke formatie) en natuurlijk het belangrijkste: gezelligheid!

Vorig jaar hadden we helaas wederom af te rekenen met een aantal onvriendelijke weergoden, maar op het finale weekend scheen het zonnetje toch gelukkig weer.

Ook dit jaar zijn onze vrijwilligers weer druk bezig geweest om de velden in topconditie te krijgen. Met name de grasbanen hebben extra aandacht gekregen, zoals te zien is op de bijgaande foto’s. Reden te meer om (weer) aanwezig te zijn van 17 t/m 23 augustus (week 34), lijkt ons.

Het vinden van sponsoren is moeilijk en daarom beginnen we altijd vroeg met deze mailcampagne naar deelnemers en sponsors van de voorgaande edities van de Coolen Klarenbeek Open, zodat iedereen op tijd kan aangeven of ze (weer) willen deelnemen aan deze toch historische happening (de 13de keer al weer). Laat even wat van je horen. Wellicht ben je zelf of is bijvoorbeeld jouw werkgever geïnteresseerd in de door ons geboden “exposure” voor sponsors (mooi marketing woord, maar het dekt wel de lading en je kan mooi gratis spelen, toch!).

Je hebt het ongetwijfeld door. De Coolen Klarenbeek Open is hét zomerevenement in de regio en staat voor een gezellig en goed georganiseerd tennistoernooi. Natuurlijk kan het toernooi pas echt slagen als jullie weer gezellig meedoen! Dus wat ons betreft tot ziens in week 34.

Klik hier voor meer informatie omtrent het menu en muziek of hier voor de dagelijkse column…

Inschrijven kan op toernooi.nl en zoek dan op De Zweepslag dubbeltoernooi 2015 of klik hier.

Het Promotieteam Coolen Klarenbeek Open,
Jeanne ter Steeg en Wim Uding

Share