Clubkampioenschappen dobbel TV de Zweepslag 2016

Gezellige en goed georganiseerde clubkampioenschappen van dinsdag 26 september tot en met zondag 2 oktober 2016. Zoon 35 deelnemers met o.m. een heel nest wimmen, 2 pauwen, 1 schrijver, 1 neef, 1 pater, 1 edouard, 1 zaaijer, en 1 zomer.

Er werd gestreden op het scherpst van de schede. Sommigen streden zo fanatisch dat het leek alsof hun leven ervan af hing. Balletje in, balletje uit, de bekende valsspelers doken ook weer op. Een paar kleine valpartijen, in ‘t geheel niet te vergelijken met de enorme val tijdens het open toernooi van de buurman van de buurman. De gedupeerden konden zonder nader medisch onderzoek verder spelen.

De weergoden waren de club goed gezind. Tussentijds slechts 1 partij afgelast. Ondanks het overvolle programma lukte het de organisatie toch deze alsnog in te plannen. De kampioenschappen stonden onder leiding van het eminente koppel Irma Groot Koerkamp en Peter van Heerwaarden. Schema stond weer als een huis.

Namens het bestuur bedankte Leo Slijkhuis genoemd eminent koppel voor de organisatie. Door hen o.m. een flinke cheque te overhandigen wist hij ze over te halen ook voor de organisatie van de editie 2017 te tekenen. Ook de vrijwilligers die soms tot zwetens toe hebben bijgedragen aan het welslagen van de clubkampioenschappen werden zeer bedankt.

Leo bedankte verder Hanny Schrijver en Reina Eggink omdat zij de organisatie van de Landencompetitie, start 6 oktober a.s., weer voor hun rekening hebben willen nemen.

Tenslotte deed Leo de toezegging aan de competitieteams dames en heren dat, indien zij zich komend seizoen ver van de onderste plaats in hun klasse weten te handhaven, hij het bestuur zou voorstellen een deel van de inschrijvingskosten voor rekening van de club te nemen. Zij zijn uiteindelijk wel de vlaggenschepen van de vereniging. Een enkeling had een beter gevoel bij modderschuiten…

Als je de uitslagen ziet is de eindconclusie dat er geen verassingen waren. De uiteindelijke winnaars waren ook de gedachte eindwinnaars. De finale in het gemend dubbel A werd, vanwege een enorme hoosbui, met dobbelstenen betwist. Ook daar zege4den de gedachte winnaars.

De uitslagen:

Heren Dubbel A:

  1. Ed Kruitbos/John Kwakkel
  2. Wim Beumer/Conrad Pauw

Dames Dubbel A:

  1. Marjan ten Hove/Jeanne ter Steeg
  2. Reina Eggink/Hanny Schrijver (met galblaas)

Gemengd Dobbel A:

  1. Marjan ten Hove/Arie Zwikker
  2. Els Alferink/Conrad Pauw

Heren Dubbel B:

  1. Rijk Pater/Gerrit Veenhuizen
  2. Theo Bouwmeester/Peter van Heerwaarden.

Het linkje naar de foto’s 😉

Voorgaande inleidende tekst van 1 september 2016:

De clubleden vanaf 12 jaar kunnen zich inschrijven voor de clubkampioenschappen dubbel 2016 in de onderdelen: HD-A, DD-A, GD-A, HD-B, DD-B, GD-B. Als alle inschrijvingen binnen zijn gaan we bekijken of we de spelers eventueel qua speelsterkte gaan husselen om ‘gelijke’ koppels te krijgen, je kunt je dus ook zonder partner inschrijven om het spannender te maken!
Speeldatums zijn 26 september t/m 2 oktober en we spelen voor de gezelligheid of voor de winst!
Inschrijven kan op www.toernooi.nl en de inschrijving sluit op dinsdag 20 september 2016 om 23:59 (wordt nog gewijzigd op toernooi.nl).

Met vriendelijke tennisgroet,
de Toernooicommissie

ClubKampVoorjaar2016-14

Share