6 Dorpen Wintertennis Competitie 50+.

De volgende dorpen doen al jaren mee aan deze competitie, Eerbeek, Loenen, Dieren, Brummen en Klarenbeek. Voorst is ermee gestopt, vandaar de 6 dorpen. Dit jaar is het voor de 20ste keer.

Ons team bestaat uit de volgende heren, Theo Bouwmeester, Wim Harmelink, Wim Mulder, Sikke Groen, Leo Slijkhuis en (Rijk Pater verhinderd wegens zijn gezondheid).

Rijk heeft jaren mee gedaan, maar door zijn slechte gezondheid kom hij deze competitie 2018/2019 niet mee spelen, maar heeft de afgelopen weken wel een positief bericht gekregen, dat hij gezond is verklaard. Nu dient hij weer energie op te doen om weer de oude te worden. Dat gaat nog wel even duren. Rijk succes hiermee namens ons team.

Reden van deze foto, omdat wij zeer trots zijn op ons team, omdat wij op maandag 18 februari hebben gewonnen met 8 – 0 van Brummen. Dat is in al die jaren nog nooit gebeurd. In de voorgaande wedstrijd tegen Loenen 4 op maandag 11 februari hadden wij al de opgaande lijn te pakken. Deze hebben wij gewonnen met 5 – 3. Nu de volgende twee wedstrijden de opgaande lijn vasthouden en winnen.

Groeten namens,
Competitieteam Klarenbeek 1.

Share